Данијела Мартиновиќ за финале на „Пивофест 2019

Со настапот на Cyril­lic, синоќа беше ставена точка на годинешното 17-то по ред издание на „Пивофест“.

Ѕвезда на поседната, четврта вечер на „Пивофест 2019“ беше шармантната Данијела Мартиновиќ, која со интерпретацијата на своите бројни хитови ги освои срцата на посетителите. Публиката ќе го памети и спектакуларниот настап на групата „Кал Бенд“, како и на прилепчаните „The Four“.

pivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-04.jpg1.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-12.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-07.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-09.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-02.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-03.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-18.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-11.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-13.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-16.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-17.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-05.jpgnaslovna.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-14.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-06.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-10.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-19.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-08.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-15.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
e-max.it: your social media marketing partner