web

Голема посетеност на втората фестивалска вечер од Пиво фест

Сите патишта за љубителите на ладното пиво, вкусната скара и убавата музика, синоќа водеа кон Прилеп. Огромен број на граѓани од сите градови на нашата земја, дојдоа во градот под Марковите кули за да бидат дел од годинешното 17-то издание на „Пиво фест 2019“. Синоќа свои настапи имаа Светлана Ражњатовиќ – Цеца, Миле Кузманоски, Ален Хасановиќ и составот Кантурови.

naslov

Забавата беше збогатена со музичката понуда од алтернативната сцена, односно Камената бина. Посетителите на годинешното издание на Пиво фест, вечерва ќе уживаат во настапите на The Hounds, Влатко Стефаноски Трио, групата Фрајле и Нокаут.

pivo-fest-prilep-2019-vtor-den-42.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-18.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-23.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-08.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-40.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-10-1.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-17.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-03.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-21.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-04.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-37.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-22.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-39.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-09.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-38.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-06.jpgnaslov.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-36.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-05.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-12.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-13.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-41-1.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-14.jpgpivo-fest-prilep-2019-vtor-den-07.jpg

e-max.it: your social media marketing partner

Instagram logo.svg

skica

preporaki