web

Тони Зен: „Ќе уживаме заедно во добрата атмосфера!“

DSC 0192

Благодарност за градот, благодарност за организаторите кои ме поканија, бидејќи сум за прв пат сум на ‘Пивофест’ и не можам да дадам некоја поконкретна изјава за настанот, сега за сега е сè супер. Вечерва публиката ќе ја има можноста да слушне повеќе хитови од мене и секако сите заедно ќе уживаме во добрата атмосфера. Голем љубител сум на пиво и вечерва ќе пијам пиво“, посочи Тони Зен.

e-max.it: your social media marketing partner

Instagram logo.svg

skica

preporaki