web

Дани Димитровска: „Важно ми е, луѓето да се среќни!“

DSC 0207

„Очекувам убава позитивна енергија во оваа земја, убава македонска музика, многу македонски артисти, насмеани лица и многу добра забава. Мене ми е ова второ или трето појавување на „Пивофест“. Овој фестивал секогаш имал одлична организација, технички било се како што треба и битно е што јас сум задоволна. Но, тоа што ми е важно е луѓето да се среќни и сите да уживаме во еден прекрасен настап“, изјави Дани Димитровска, извонредниот женски вокал на македонската сцена, пред почеток на нејзиниот настап на „Пивофест 2018“ во Прилеп.

e-max.it: your social media marketing partner

Instagram logo.svg

skica

preporaki