tekstovi

ПРОГРАМАФЕСТИВАЛ НА ПИВОТО 2017ПРИЛЕП

13.07.2017 -ЧЕТВРТОК

 

ИЗВЕДУВАЧ

ВРЕМЕ

1

EYE QUE

21:0022:15

2

PSI­HO­MODO POP

22:3023:45

3

AMADEUS BAND

00:0001:30


14.07.2017 - ПЕТОК

 

ИЗВЕДУВАЧ

ВРЕМЕ

1

DON MINOTT & CON­QUER­ING LION

21:0022:15

2

НОКАУТ

22:3023:45

3

ALEN ISLAM­OVIČ

00:0001:30


15.07.2017 -САБОТА

 

ИЗВЕДУВАЧ

ВРЕМЕ

1

ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА

21:0022:15

2

ANABELA

22:3023:45

3

HARIS DŽI­NOVIČ

00:0001:30 


16.07.2017 - НЕДЕЛА

 

ИЗВЕДУВАЧ

ВРЕМЕ

1

ТАЈФАТА & ДИМИТАР АНДОНОВСКИ

21:0022:15

2

ЏАМБО АГУШЕВИ ОРКЕСТАР

22:3023:45

3

SEV­E­RINA

00:0001:30

smestuvanjepreporaki