tekstovi

КАМПИНГ НА ПАРКОТ НА РЕВОЛУЦИJАТАМОГИЛА

Организаторот на „Фестивал на пивото 2017″, за сите посетители обезбедува кампинг во паркот на Могилата.

Кампувањето е бесплатно за сите кампери и не е потребна претходна најава или регистрација.

Кампингот се наоѓа на обележана локација на паркот на револуцијата — Могила и е на само 10 мин пешачење до фестивалот.

Во состав на кампингот се наоѓаат бројни спортски комплекси кои камперите можат да ги користат за време на својот престој.

Организаторот за камперите обезбедува:

–Бесплатен кампинг простор со комплетно обезбедени хигиенски и санитарни услови

–Паркинг

–Доручек и кафе за камперите секое утро од 09.0011.00 часот

Не е дозволено:

–Внесување и користење на дрога и опојни супстанции

–Носење на оружје и распрскувачки материјали

–Фрлање на отпад

–Пиротехника и запаливи средства

–Палење оган

–Паркирање на зелените површини

–Миленичиња

–Нарушување на јавниот ред и мир во кампингот

Во насока на зачувување на здрава животна средина и чистотата на паркот, обезбедени се и маркирани соодветни корпи за отпадоци!

За подетални информации , јавете се на мобилниот телефон +389 (0)72 226 442 или на e-mail адресата Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Free camp­ing for „Pivofest 2016″, is pro­vided by the orga­nizer.

Camp­ing is free and no pre­vi­ous reser­va­tion is nec­es­sary.

Camp­ing area is marked and is located on the Park of rev­o­lu­tion — Mogila and its just 10 min on walk from the city cen­ter and the fes­ti­val.

Inside the camp there is sport com­plex that campers can use dur­ing its stay.

We pro­vide you:

-Free camp­ing with all nec­es­sary con­di­tions

-Park­ing

-Free break­fast and cof­fee every day between 09.0011.00 AM

NOT allowed:

-Using drugs

-Weapons and explo­sive mate­ri­als

-Dump­ing of waste

-Pyrotech­nics and flam­ma­ble mate­ri­als

–Fire

–Park­ing on green sur­faces

–Pets

–Dis­turb­ing pub­lic order and peace

We care for healthy liv­ing envi­ron­ment and clean­li­ness of the park and in that direc­tion we pro­vide suit­able places for dump­ing waste.

For more details please call +389(0)72226442 or use the e-mail adress: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

kamping-20158.jpgkamping-20152.JPGkamping-20155.JPGkamping-20151.JPGkamping-20157.JPGkamping-20156.JPGkamping-20154.JPGkamping-20153.JPG

smestuvanjepreporaki