web

Емотивен настап на Ламбе Алабаковски на „Пиво Фест”: „Mислите ми се со Македонија и не ми е до пеење!“

FUN 8233

Илјадната публика на третата фестивалска вечер на „Пиво Фест” со нетрпение го очекуваше настапот на Ламбе Алабаковски, а тој возврати со многу емоции на сцената.

Пред неговиот настап рече дека неговите мисли денеска се со Македонија и не му е до пеење, а настапот го започна со една од неговите најпознати песни „Земјо моја”.

Во еден момент Ламбе од публиката доби знаме со сонцето од Кутлеш и гордо го развиори, потег кој беше поздравен со громогласен аплауз.

извор: ekran.mk

Instagram logo.svg

skica

preporaki