web

Данијела Мартиновиќ за финале на „Пивофест 2019

Со настапот на Cyril­lic, синоќа беше ставена точка на годинешното 17-то по ред издание на „Пивофест“.

Ѕвезда на поседната, четврта вечер на „Пивофест 2019“ беше шармантната Данијела Мартиновиќ, која со интерпретацијата на своите бројни хитови ги освои срцата на посетителите. Публиката ќе го памети и спектакуларниот настап на групата „Кал Бенд“, како и на прилепчаните „The Four“.

pivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-04.jpg1.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-12.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-07.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-09.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-02.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-03.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-18.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-11.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-13.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-16.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-17.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-05.jpgnaslovna.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-14.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-06.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-10.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-19.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-08.jpgpivo-fest-prilep-2019-cetvrta-vecer-15.jpg

e-max.it: your social media marketing partner

Instagram logo.svg

skica

preporaki