web

КАМПЕРИТЕ НА МОГИЛА ПРЕЗАДОВОЛНИ ОД ОРГАНИЗАЦИЈАТА И ОД ДОБРАТА ЗАБАВА

Четвртиот фестивалски ден започна со традиционалната утринска чорба за камперите во Могилата на непобедените, која им ја послужи градоначалникот Марјан Ристески.

Секоја година Могилата на непобедените изобилува со многу љубители кои сакаат авантуристички начин на одмор и добра забава, а утрото им почнува со вкусна џорба и утринско кафе и чај.

Градоначалникот во својата изјава посочи дека е презадоволен што вечерта помина одлично, градот беше преполн, забавата одлична, но пред се – народот задоволен.

Вечерва прва на сцената ќе ја видиме српската дива Александра Радовиќ, за веднаш потоа атмосферата да се вжешти со маестралниот Дејан Петровиќ и оркестарот „Биг Бенд“. Публиката со нетрпение ги очекува „Парни Ваљак“ со кои и ќе биде затворен овој 14. по ред „Пивофест“.

Еден е фестивалот!

_MG_8800.jpg_MG_8826.jpg_MG_8808.jpg_MG_8814.jpg_MG_8810.jpg_MG_8812.jpg_MG_8820.jpg_MG_8834.jpg_MG_8793.jpg_MG_8819.jpg_MG_8794.jpg_MG_8864.jpg_MG_8845.jpg_MG_8802.jpg_MG_8807.jpg_MG_8804.jpg_MG_8836.jpg_MG_8797.jpg_MG_8891.jpg_MG_8798.jpg

ФОТОГРАФИИ14 ЈУЛИПИВО ФЕСТИВАЛ 2016 ПРИЛЕП

ФОТОГРАФИИ15 ЈУЛИПИВО ФЕСТИВАЛ 2016 ПРИЛЕП

ФОТОГРАФИИ16 ЈУЛИПИВО ФЕСТИВАЛ 2016 ПРИЛЕП

ФОТОГРАФИИ17 ЈУЛИПИВО ФЕСТИВАЛ 2016 ПРИЛЕП

Instagram logo.svg

skica

preporaki